dijous, 14 d’octubre del 2010

ICAN MALLORCA 2010

El passat 17 de setembre es celebrà en s'Arenal a Mallorca la primera edició del ICAN MALLORCA, triatló de llarga distància que recorre 1,9 Km de natació, 90 Km de ciclisme i 21 Km de carrera a peu, essent l'equivalent a 1/2 Ironman.

Dia assoleiat on el 1.900 metres de natació es van desenvolupar a la Platja de Palma, amb una mar en calma, on es va poder gaudir d'aquest segment. En el segment ciclista era de dues voltes de 45 km en un circuit d'anada i tornada, un circuit exigent on el vent va fer que la prova fos molt més dura. Finalment els 21 km de carreraa peu van ser pel Passeig Marítim de la platja de Palma, donant dues voltes a un circuit d'un 10 km i mig.

La prova va comptar amb el nostre triatleta, Jordi Freixa Serra, on va tenir una molt bona actuació, quedant en onzena posició de la seva categoria i 32 de la general amb un temps total de 4 h 57' 50'', amb una participació prop els 300 triatletes. El guanyador absolut va estar el corredor Enko Llanos d'èlit mundial on va necessitar poc menys de 4 hores.

dijous, 7 d’octubre del 2010

9è Triatló Infantil d'Igualada

Pol Verdaguer representà al Club Triatló Berga en el 9è Triatló Infantil d'Igualada 2010, climatoligia excel.lent, encara que el vent mantenia la temperatura un xic massa baixa, es va dur a terme el passat 25 de setembre, al Complex Esportiu Les Comes d'Igualda, una nova edició del Triatló Infantil, prova consolidada en el calendari de proves de la Federació Catalana de Triatló i que es pot considerar de forma "oficiosa" el campionat català de categories menors, de la modalitat de Triatló, any a any els mes petits tenen un Triatló pensat en ells i sempre amb les mateixes distànciesi circuits on permet anar veient les evolucions de les futures promesesamb el creixement , especialització i preparació física de molts participants.

El Club Triatló Berga, va tenir en Pol Verdaguer, el seu representant entre 200 inscrits a les diferents categories, on va participar en la categoria Aleví i va disputar una prova sobre 50 metres de natació, 2,1 Km de ciclisme i 1,6 de cursa a peu, amb un temps total de 16'38'' arribant a meta en 12na posició.

TRANSICIÓ - Butlletí informatiu Triatló Berga

Recentment el Club ha tret el primer número del butlletí informatiu. És un díptic informatiu trimestral sobre el que hem fet, les curses en que hem partícipat, events que hem organitzat i altres.

Aquí podeu veure'l. Clickeu sobre les imatges per fer-les gran.