diumenge, 16 de gener del 2011

CANICROSS DE MOIÀ

Aquest diumenge s'ha disputat el 7è canicross de Moià, prova inclosa aquest any a la lliga estatal de canicros que està composta per 9 proves per diferents contrades del territori estatal.
En aquesta prova en Lluís i la seva gossa Tri han aconseguit un destacat resultat sent els 1rs de la categoria de M40 i 4rts de la general absoluta.
En la mateixa han invertit poc més de 40 minuts sobre un recorregut de 10'200mts que transcorrien per pistes i corriols dels voltants de Moià.
L'esplèndit dia que lluia avui al Moianès ha permès gaudir als participants del paisatge de la Catalunya central, deslluït altres ocasions en aquesta cursa per la boira.

I NATACIÓ DIA DE REIS

La primera capbussada de l'any, cap les 10:30 del matí, ens vem trobar en Cesc Sala, Jordi Vilajuana, Marc Pujals, Pol Verdaguer i la Marta Sànchez, un cop havent petat la xerrada, una vegada a punt.... inspecció de les instal.lacions... i anem a la piscina i a l'aigua!!!!.

En Pol va començar marcant els primers 200 metres escalfant peró a un bon ritme, de seguida ens va abandonar per seguir fent el dofí a la piscina del costat, la resta com diu en Cesc " a Muerte... ", entrenant la prova de natació amb sèries de 200 metres fins fer un total de 6.200 metres ( unes tres voltes al Pantà , si finalment haguessim nedat allà.....) Una bona dutxa i a obrir els Regals que ens han dut el Reis Mags d'Orient. L'any vinent hem d'arrivar als 12.000 metres!!!! BON DIA DE REIS A TOTS

dissabte, 8 de gener del 2011

SANT SILVESTRE BERGA 2010

Per acomidar l'any es va celebrar la tradicional Cursa de Sant Silvestre de Berga, on van pendre part mes de 500 corredors, cal destacar els nostres triatletes, Cesc Sala, Jordi Verdaguer, Lluís Bartoló, Carles Del Barco, Josep Quevedo, Cesc Mas, Pere Ballesteros, Edgar Manzano, Roger Pey, Gerard Ribera, Pol Verdaguer, Toni Baños, Marta Sànchez i Marc Pujals. Recorregut de 5 Km pels carrers de Berga amb el menor temps possible i fent front a les baixes temperatures i a la resta de competidors per travessar la línea de meta, disfrutant de l'àmbient de la cursa. Felicitar a tots per les seves marques i destacar la cantera en Toni, Gerard i Pol tots tres de 10 anys fan ver uns temps màgnifics ( 22' 02''- 27'31'' - 29'54''). Abans peró es va correr les dues curses infantils, primer la de 300 metres on van sortir a tope, l'Enric Baños (2na posició), l'Adrià Hernando i les nostres dues debutants més petites la Queralt Bartoló i l'Ona Nevado. A la segona prova Infantil de 600 metres va correr la Paula Hernando, també a tope.

Felicitats a tots i Fins l'any vinent!!!