dilluns, 30 de maig del 2011

Triatló Olímpic Bacchus. O3Sèries.

El cap de setmana passat es va celebrar al Lac de Jarres, aprop de Carcassona, la segona proba de les O3 Sèries Triatlon Franceses. Es celebraven dues proves; un Olímpic sense Drafting i un mig Ironman.

Va ser en la distancia olímpica que el Club Triatló Berga hi va ser representat per en Cesc Sala.

Climatològicament dominava un fort vent que va fer que la natació fos complicada i que va endurir també el circuit ciclista.

La natació constava de dues voltes de 750 metres al Lac de Jarres, un lloc idòni per la pràctica del nostre esport.
El sector ciclista de 44km incloïa un port de 7 km amb rampes de fins al 12 %.
I la carrera a peu transcorria per pistes ondulades que vorejaven els camps de vinyes.

En aquesta ocasió, el nostra triatleta va sortir el 15è de l’aigua, remuntant fins a la 7ena posició durant el sector ciclista y acabant en 6è lloc de la general al creuar la línia d’arribada.

Aquesta posició li va permetre ser el vencedor de la proba en la categoria de veterans.

Ja tenim un podi més!

dimarts, 24 de maig del 2011

TRIATLÓ DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

La Triatló de Sant Feliu, amb records d'inscrits uns 444 participants van pendre part a la XXIInà edició una de les més antigues a Catalunya i una de les poques triatlons que es disputen entre el migdia i la tarda. Tres sortides, en Jordi Verdaguer ho feia a la segona a les 16:00 hores i la Marta Sànchez en la tercera a les 17:00 hores, aixó va fer que s'eternitzes, ja que l'entrada a boxes era a les 14:00 hores.

Sortida en el mar amb vent en contra, sense mar de fons pero amb la mar rissada, en el primer tram fins arrivar a la primera boia es feia una mica pesat, a partir de la segona boia i de retorn cap a la platja ja va ser més ràpid gràcies al vent de garbí que bufava al darrera. El tram de natació va estar marcat per un temps de tall de 20' on algú es va quedar fora, tot i que els qui ens ho miravem el vem ovacionar però els jutges no el van perdonar. El circuit de ciclisme, dur amb pujades i baixades i revolts sinuosos de les conegudes corbes de la carretera cap a Tossa de Mar, però amb unes vistes impressionants. Circuit a peu, pràcticament plà per la vila de Sant Feliu, amb dues voltes a l'espigó del port.

Temps finals:

Jordi Verdaguer 1h23' i 309 de la general

Marta Sànchez 1h35 i 376 de la general i 8na en la categoria

diumenge, 22 de maig del 2011

II TRIATLÓ SPRINT LLORET DE MAR

El passat 15 de maig. es celebrava a la Platja de Fenals, la II edició del Triatló de Lloret, amb dues sortides, la primera a les 9:00 hores Clubs de 1ra divisió i dones, en aquesta sortida ho feia la Marta juntament amb en Xavi Vallribera de l'Eix de Navàs. En la segona sortida 10:30 hores clubs de 2na divisió ho feien en Joan Hernado i en Jordi Verdaguer (debutant tots dos en la triatló). El tram de l'aigua va ser una bassa d'oli, calma total, peró la distància una mica extranya 700 metres i en comptes de veure peixos veies algun submarinistes. En el tram de la bici una mica complicat 4 voltes en un circuit urbà ple de curves, pasos elevats i una rampa brutal d'uns 400 metres. En Xavi Vallribera a la 2na volta ha d'abandonar, doncs en uns dels multiples salts peta la roda. La Marta a la pujada se li va creuar un esquirol, va tenir temps a creuar xino xano... final de la rampa, mitja volta i baixada aixó va ser una altre història... La part de correr et trobaves amb alguna altre sorpresa, desprès de fer tot el troç de la Platja de Fenals ens enfilavem per un turonet i alguna rampa abans de tornar al punt de partida per fer una segona volta. 75na posició per en Joan Hernando amb un temps de 1h12', en Jordi Verdaguer 235na posició i un temps de 1h25' i la Marta Sànchez 328na posició general un temps de 1h42' i 4rta en la seva categoria.

dimecres, 18 de maig del 2011

VI TRIATLÓ INTERNACIONAL B DE BANYOLES

Diumenge 1 de maig es va disputar a Banyoles, el Campionat de Catalunya de Triatló de distància B (2'2 Km de natació, 80 Km de ciclisme i 20 Km de cursa a peu). La prova es desenvolupava a l'Estany de Banyoles i voltants i va comptar amb la presència de 500 triatletes. El berguedà Marc Pujals, del Club Triatló Berga va aconseguir arrivar a meta en 138 posició de la genral amb un temps total de 4 hores i 29vè en la seva categoria.

dimarts, 17 de maig del 2011

II TRAINIG CAMP SAILFISH BERGA

Gran participació en el II Training Camp celebrat el passat 30 d'abril organitzat per l'equip Sailfish-Berga amb la col.laboració de Marnaton. A l voltant de les 10:30 es va dur a terme l'entrenament de natació al Pantà de la Baells impartit pel crack David Campà de la mà de Marnaton. Acabat l'entrenament de l'aigua començava el rodatge de la bici pel circuit sailfish-Berga tot degudament senyalitzat. Fent una o dues voltes (45 Km o 90 Km) depenent de cadascú. Tot el matí triatlètic es va finalitzar pels qui van voler amb un dinar a l'Hotel Ciutat de Berga.

Fins el proper Training!!!!

diumenge, 8 de maig del 2011

I TRIATLÓ DOBLE OLÍMPIC TERRES DE L'EBRE

El passat 17 d'abril es va disputar a la zona de les Terres de l'Ebre, la primera edició del seu Triatló Doble Olímpic. A les 8:00 hores esl 196 inscrits prenien la sortida amb un dia esplèndid per fer la triatló; 3.000 metres de natació a Sant Carles de la Ràpita, va ser nedar com a dins d'una picina enorme, l'aigua del mar molt calmada. El sol començaba a calentar, sense vent i sense corrents de cap tipus, ja que es una zona totalment protegida pel propi Delta de L'Ebre. El circuit ciclista de 84 Km semblava inicialment fàcil, pero amb uns seguits de tobogans i una pujada constant d'uns 20 Km, va fer que resultés marcada per una duresa que molts no esperaven. La cursa a peu , va discorrer per Jesús (Tortosa) un circuit urbà a quatre voltes per completar els 20 Km finals. En Marc Pujals va pendre part en la prova fent un temps final de 5 h 39' i posició de la general 111é i 32é en la seva categoria.