dimecres, 29 de juny del 2011

PRESENTACIÓ DEL SAILFISH HALF TRIATLÓ DE BERGA

Èxit a la presentació de la prova Sailfish HAlf Triatló de Berga a la Sala Sutton de Barcelona el passat 16 de juny. A la presentació van assistir triatletes d'èlit com Marcel Zamora, Cesc Godoy, Saleta Castro i la nedadora Erika Villaècija, prop de 500 persones es van donar cita a la presentació oficial del Triatló del proper 25 de setembre. Els atletes van fer balanç de la temporada actual i dels seus objectius. En el cas del triatleta de llarga distància Marcel Zamora, el proper 26 de juny pretent revalidar el títol en l'Iroman a Niza i on seria la seva sisena victoria consecutiva, per altra banda l'Erika Villaècija, està preparant els Mundials de Natació a Sanghai, el triatleta Cesc Godoy, lluita per aconseguir una plaça per ser en els jocs Olímpics de Londres 2012. Les 500 persones que van assistir a la presentació entre ells del Club Triatló Berga ( Jordi Freixa, Carles del Barco, Joan Hernando, Jordi Verdaguer i la Marta Sànchez), van quedar, molt contents amb la presentació interactiva dels circuits i amb el tracte personal amb els atletes professionals. Finalmaent hi va haber un sorteig de productes Mule Bar, Hed, Sailfish, SBR.... i Festa!!!!

dimarts, 21 de juny del 2011

Irontrail les Medes

El passat 12 de juny es va celebrar a l'Estartit l'Irontrail les Medes. Un triatló diferent on no hi ha transicions.

La natació que començava a les 8h30 consistia en 1800 metres a l'aigua completament plana de la platja de l'Estartit, segment que va ser guanyat amb autoritat pel Xavi Llobet.

El segon segment, la cursa a peu, eren 13.6 km que transcorrien pel Parc Natural del Mongrí. El recorregut, que era especialment dur, va ser guanyat per l'Agustí Roc, que també va repetir victòria en el tram de btt, entre corriols, i així emportant-se la victòria final.

En l'apartat de fèmines, Nuria Picas va ser la guanyadora indiscutibe.

En Cesc Sala, representant el Club Triatló Berga, va acabar el primer segment en 11ena posició, remuntant a la 6ena en el segment de cursa a peu, per acabar finalment 7è de la general després de la btt.

dimecres, 15 de juny del 2011

5é ENTRENAMENT CONJUNT CLUB

DIA: 18 DE JUNY

Entrenament de bicicleta.

2 grups: a) sortida llarga : 130 Km

b) sortida curta : 60 Km

Lloc de trobada 10 matí davant de bicixtrem.

TRIATLÓ SPRINT DE MANRESA

El Club Triatló es present a la passada triatló de Manresa amb Joan Hernando, 600 inscrits a la Triatló de Manresa, molt bona temperatura i molt bon ambient per veure la prova. Pel que fa a la natació sortien primer els federats, al llac del Parc de l'Agulla, amb molt poca visibilat a l'aigua, amb tanta participació un bon consell va ser sortir en un costat in no entrar amb l'aglomeració inicial, va donar un bon resultat!, El tram de la bici, estava molt aconseguit, circuit d'anada i tornada, força planer, amb alguns repetxonets que amb el vent encontra a la tornada es deixava notar. El fet de no ser un tram urbà va permetre rodar a ritme tota l'estona, recupernat posicions. Aquest ritme, però va incidir en el tram a peu que constava de dues voltes al parc de l'Agulla, que tot i semblar plà i "fàcil" no deixava de ser dur. Molt bona organització i molts bons recorreguts, tant pels participants, com pels acompanyants, ja que permet seguir molt la prova en directe, en un lloc inmmillorable.

Temps 1h10'55'' general 141

dimarts, 7 de juny del 2011

III TRAINING CAMP SAILFISH

El proper diumenge dia 12 de juny està programat el III Training Camp. Obligatori inscripcions a: www.sailfish-berga.com

III HALF CHALLENGE COSTABARCELONA MARESME

El passat 29 de maig es va celebarar a Calella el III Half Cahllenge Costa Barcelona Maresme on el el Club Triatló Berga va ser reprentat per Jordi Freixa on va tenir una bona actuació, en el tram de natació 1.900metres va haver una bona sortida, es nedava per grups d'edat i va poder agafar un bon ritme, molt còmode, la mar amb calma, bona temperatura i visibilitat, sortint de l'aigua amb 34'24''. La part de ciclisme 90 km, un cop sortint del circuit i les cames es començen a posar a lloc pedalant pel poble, s'agafava la N-II, primers kilòmetresde de pujada i vent una mica de cara fins a Mataró i de tornada cap a Calella es feia menys pesat ja que el vent era a favor, dues voltes al circuit i un temps de 2h25'04''. La cursa a peu va estar mol dura per la calor, pero gràcies a que hi havia molta gent animant es va fer menys pesada, temps de carrera 1h42'40''. Temps final 4h46'12'' arribant en 28na posició en la classificació de Policies i Bombers.

dissabte, 4 de juny del 2011

5é TRIATLÓ INFANTIL DE GAVÀ

El passat dissabte 28 de juny, a Gavà es va celebrar el 5è Triatló Infantil, més de 200 participants d'entre 6 i 15 anys, dividits en les cinc categories es van donar cita a la platja de Gavà essent un dels triatlons infantils amb més relevancia de l'estat espanyol. Va ser impressionant veure a tots els participants esforçant-se al màxim per cobrir les distàncies marcades. El Club Triatló Berga va ser representat pels joves triatletes Jùlia Elíes i en Pol Verdaguer. En categoria Benjamina amb unes distàmcies de 50 metres de natació, 1,5 Km de ciclisme i 600 metres de cursa a peu, la Júlia va arribar a meta en 2na posició de la general i 1ra fèmina. En la seguent cursa en categoria Aleví ens representava en Pol on les seves distàncies eren de 100 metres de natació 2.0 Km de ciclisme i 1.000 metres de cursa a peu, arribant a la meta en 5na posició.

Felicitar en els nostres triatletes infantils, al Club Triatló Gavà i a la seva cantera que puja molt forta i en especial en els col.laboradors de l'Associació Suport, entitat destinada a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, per la seva magnífica organització.