dilluns, 25 de juliol del 2011

TRAVESSA I TRIATLÓ









Els dies 23 i 24 de juliol s'han disputat amb gran èxit el 3r triatló infantil i la 11a travessa de la Baells. El dissabte una quarantena de nens i nenes van pendre part en les diferents distàncies per categories en el circuit disposat a la presa de la Baells i on van demostrar que el triatló a la comarca comença a ser una realitat ja en la base.




El diumenge amb un dia esplèndit 96 nedadors/es van tirar-se a l'aïgua de l'embassament per salvar els 1500mts de recorregut de la travessa. En la mateixa els més ràpids van ser Carles Puig en categoria masculina amb un temps de 21'08,5, mentre que en fémines la júnior Eleonor Artot va ser la millor amb un registre de 25'17,7.




Des del club volem donar la enhorabona a tots els participants i també les gràcies al Festival del Riu i Berguedà Nautic per la seva col.laboració en els esdeveniments.


Podeu trobar moltes fotos a la nostre pàgina al facebook. I si voleu veure les classificacions, les trobareu a csi-timing.com.





L'any vinent més... i millor!!

dijous, 14 de juliol del 2011

TRIATLÓ HALF DE GAROTXES-LES ANGLES. O3 séries







El passat cap de setmana s'ha disputat a l'estany de Matamala al Capcir el festival de triatló Altriman. Sota l'organització de les O3 séries s'han fet al llarg del cap de setmana diferents proves de triatló de totes les distàncies des de sprint fins a Ironman.





El diumenge dins el format Half sota les distàncies de 1900mts de natació, 90 de bici i 21 de cursa a peu han pres part dos companys de l'equip, el Lluís i el Marc acabant en 53a i 84a posició respectivament. Tots dos van acabar contents d'haver completat un dels triatlons distància half més durs que hi ha i haver gaudit dels paratges del Capcir que durant tot l'any són ideals per practicar els nostres esports de triatló i esquí de fons.