dilluns, 13 de maig del 2013

"FINISHER"

Aquest cap de setmana diversos companys ha realitzat proves per arreu de Catalunya. Ens fa especial il.lusió pel que comporta per un triatleta, la del nostre presi, en Marc Pujals, que després de molts anys practicat triatló i multiesport, s'ha decidit aquest any per provar sort en la reina i pionera de les proves del triatló, l'Ironman. El Marc, va poder acabar el repte que suposa una prova amb unes distàncies de 3800mts de natació, 180 de bicicleta i 42km en una dura marató suposen per un esportista i es va presentar a l'arribada de l'Ironcat a l'Ampolla amb aquest crono de 11'39'54. Moltes Felicitats Presi!!.
D'altra banda, si els veterans van aguantant el ritme, les joves promeses, o ja podem dir realitat de l'equip el Roger Camprubí, va ocupar ni més ni menys que un 3r lloc en categoria cadet el triatló esprint de Lloret amb un temps de 1'16'01. Enhorabona també Roger, tens un gran futur!!, a seguir entrenant i millorant.
També en aqueta prova i en categoria V1 el Josep Quevedo va fer també una gran cursa acabant en 24a posició.
També, en Josep Gonfaus va disputar la cursa de l'Alba a Montserrat, una cursa de munyanya amb més de 1000 mts de desnivell i 24km de distància on va acabar amb un temps de 2'51mts en el lloc 177.