dijous, 14 d’octubre del 2010

ICAN MALLORCA 2010


El passat 17 de setembre es celebrà en s'Arenal a Mallorca la primera edició del ICAN MALLORCA, triatló de llarga distància que recorre 1,9 Km de natació, 90 Km de ciclisme i 21 Km de carrera a peu, essent l'equivalent a 1/2 Ironman.

Dia assoleiat on el 1.900 metres de natació es van desenvolupar a la Platja de Palma, amb una mar en calma, on es va poder gaudir d'aquest segment. En el segment ciclista era de dues voltes de 45 km en un circuit d'anada i tornada, un circuit exigent on el vent va fer que la prova fos molt més dura. Finalment els 21 km de carreraa peu van ser pel Passeig Marítim de la platja de Palma, donant dues voltes a un circuit d'un 10 km i mig.

La prova va comptar amb el nostre triatleta, Jordi Freixa Serra, on va tenir una molt bona actuació, quedant en onzena posició de la seva categoria i 32 de la general amb un temps total de 4 h 57' 50'', amb una participació prop els 300 triatletes. El guanyador absolut va estar el corredor Enko Llanos d'èlit mundial on va necessitar poc menys de 4 hores.

1 comentari: