dissabte, 8 de gener del 2011

SANT SILVESTRE BERGA 2010

Per acomidar l'any es va celebrar la tradicional Cursa de Sant Silvestre de Berga, on van pendre part mes de 500 corredors, cal destacar els nostres triatletes, Cesc Sala, Jordi Verdaguer, Lluís Bartoló, Carles Del Barco, Josep Quevedo, Cesc Mas, Pere Ballesteros, Edgar Manzano, Roger Pey, Gerard Ribera, Pol Verdaguer, Toni Baños, Marta Sànchez i Marc Pujals. Recorregut de 5 Km pels carrers de Berga amb el menor temps possible i fent front a les baixes temperatures i a la resta de competidors per travessar la línea de meta, disfrutant de l'àmbient de la cursa. Felicitar a tots per les seves marques i destacar la cantera en Toni, Gerard i Pol tots tres de 10 anys fan ver uns temps màgnifics ( 22' 02''- 27'31'' - 29'54''). Abans peró es va correr les dues curses infantils, primer la de 300 metres on van sortir a tope, l'Enric Baños (2na posició), l'Adrià Hernando i les nostres dues debutants més petites la Queralt Bartoló i l'Ona Nevado. A la segona prova Infantil de 600 metres va correr la Paula Hernando, també a tope.

Felicitats a tots i Fins l'any vinent!!!