dimecres, 23 de febrer del 2011

FINAL NACIONAL DE CROSS A BANYOLES

En el Parc de la Draga el passat diumenge 21 de febrer, va acollir la 30na final Nacional de Cross, amb un total de 1700 atletes en diferents categories. A primera hora del matí i malgrat la pluja inicial, el sol va fer possible una Trobada i Final de Cross que s'inicià puntualment a les 11:00 hores del matí i donant les sortides de les diferenst proves. Circuit molt ben marcat i molt bona organització tant pels atletes com pels acompnaynats més de 5.000 persones en total.

En Miquel Gendrau va pendre part en la segona cursa Cadets, 3.000 metres. Posició final de la general 82 i amb un temps de 11'05''. En Sergi Gendrau prent part a la cursa Infantil recorregut de 2.000 metres posicó 48 i un temps de 7'53''. Finalment prenent part els infantils amb un recorregut de 1.500 metres en Toni Baños arriba en 38 posició i un temps de 5'20'', Ferran Gendrau 147na posició i temps de 6'07'' i Pol Verdaguer 178na posició i temps de 6'28''. Felicitar a tots ells, ja que van fer unes carreres boníssimes, ja que hi havia molt nivell de federats i les curses eren molt ràpides.