divendres, 29 d’abril del 2011

CROS DE NAVÀS 2011

Dissabte dia 16 d'abril, a les 17:30 es va donar la sortida a una nova edició del Cros de Sant Jordi de Navàs 10 Km, amb una participació record amb més de 390 atletes inscrits. El Club Triatló Berga, va estar representat pel Jordi Verdaguer i la Marta Sànchez. En Jordi Verdaguer es va poder col.locar en el grup dels favorits i amb un temps de 41'08 va entrar a meta en 29na posició de la general i 5é de la seva categoria. La Marta va entar en lloc 302 posició i 12na de la seva categoria amb un temps de 1h05'36. La cursa va ser gunayada pel maratonià Jaume Leiva amb un temps de 33'24 i en categoria de dones la Sílvia Soler amb un temps de 44'44

Abans es van celebrar les curses infantils pels altetes mes joves on els Club Triatló va pendre part amb totes dues curses: Júlia Elies, Paula Hernando, Adrià Hernando, Toni Baños i Enric Baños. En la primera prova, 92 participants, categoria per menors de 10 anys (cursa de 500 metres).En categoria femenina la Júlia Elies va entrar en primera posició i la Paula Hernando en tercera posició. L'enric Baños va fer una meritori 4rt lloc de la general i l'Adrià Hernando va entrar en 52na posició. En la segona prova van participar 26 corredors d'entre 11 i 14 anys i una distància de 1.200 metres on el Toni Baños va entrar a meta en 3ra posició aamb un temps de 4'50.