diumenge, 22 de maig del 2011

II TRIATLÓ SPRINT LLORET DE MAR

El passat 15 de maig. es celebrava a la Platja de Fenals, la II edició del Triatló de Lloret, amb dues sortides, la primera a les 9:00 hores Clubs de 1ra divisió i dones, en aquesta sortida ho feia la Marta juntament amb en Xavi Vallribera de l'Eix de Navàs. En la segona sortida 10:30 hores clubs de 2na divisió ho feien en Joan Hernado i en Jordi Verdaguer (debutant tots dos en la triatló). El tram de l'aigua va ser una bassa d'oli, calma total, peró la distància una mica extranya 700 metres i en comptes de veure peixos veies algun submarinistes. En el tram de la bici una mica complicat 4 voltes en un circuit urbà ple de curves, pasos elevats i una rampa brutal d'uns 400 metres. En Xavi Vallribera a la 2na volta ha d'abandonar, doncs en uns dels multiples salts peta la roda. La Marta a la pujada se li va creuar un esquirol, va tenir temps a creuar xino xano... final de la rampa, mitja volta i baixada aixó va ser una altre història... La part de correr et trobaves amb alguna altre sorpresa, desprès de fer tot el troç de la Platja de Fenals ens enfilavem per un turonet i alguna rampa abans de tornar al punt de partida per fer una segona volta. 75na posició per en Joan Hernando amb un temps de 1h12', en Jordi Verdaguer 235na posició i un temps de 1h25' i la Marta Sànchez 328na posició general un temps de 1h42' i 4rta en la seva categoria.