diumenge, 3 de febrer del 2013

DUATLÓ PER EQUIPS PRAT DE LLOBREGAT

Ahir dissabte cinc components del club, en Joan Hernando, Pere Ballesteros, Albert Torner, Josep Gonfaus i Lluís Bartoló van disputar el Campionat de Catalunya de Duatló per equips a la localitat del Prat de Llobregat.
Més de 140 equips a la línea de sortida que van haver de superar unes distàncies de 5 km de cursa a peu pels voltants del Parc Nou, 20 km de bicicleta en un circuit de 4 voltes i uns darrers 2'5 km finals de cursa a peu. A part els equips participants van haver també de combatre al fort vent que bufava ahir i que feia molt complicat sobretot el tram ciclista.
Finalment vem acabar en 89a posició, amb un temps de 1'11'14, i amb ganes de seguir treballant per millorar en properes edicions. Almenys ens vem poder treure la malestrugança que portavem per equips des de la última prova que vem fer a Narbonne i què no va acabar bé  malauradament pels nostres.
Felicitar a les noves incorporacions del club que van mostrar un alt nivell competitiu i de sacrifici. Seguint en aquest camí segur que les coses aniran pel bon camí.
Gràcies també a la Mireia pel gran reportatge gràfic i seguiment que ha fet de la cursa!.