dijous, 7 d’octubre del 2010

9è Triatló Infantil d'Igualada

Pol Verdaguer representà al Club Triatló Berga en el 9è Triatló Infantil d'Igualada 2010, climatoligia excel.lent, encara que el vent mantenia la temperatura un xic massa baixa, es va dur a terme el passat 25 de setembre, al Complex Esportiu Les Comes d'Igualda, una nova edició del Triatló Infantil, prova consolidada en el calendari de proves de la Federació Catalana de Triatló i que es pot considerar de forma "oficiosa" el campionat català de categories menors, de la modalitat de Triatló, any a any els mes petits tenen un Triatló pensat en ells i sempre amb les mateixes distànciesi circuits on permet anar veient les evolucions de les futures promesesamb el creixement , especialització i preparació física de molts participants.

El Club Triatló Berga, va tenir en Pol Verdaguer, el seu representant entre 200 inscrits a les diferents categories, on va participar en la categoria Aleví i va disputar una prova sobre 50 metres de natació, 2,1 Km de ciclisme i 1,6 de cursa a peu, amb un temps total de 16'38'' arribant a meta en 12na posició.