dimarts, 23 de novembre del 2010

SAILFISH TRAINING-BIKE EDITION

Per tal de donar a conèixer el SAILFISH TRIATLÓ DE BERGA, l'organització està preparant una sèrie d'accions que faran per donar a conèixer i dinamitzar aquest gran triatló, que serà el que anomenen les SAILFISH TRAINING CAMP, és a dir, faran entrenaments organitzats dels diferents segments que composen el triatló amb el total recolzament de Sailfish.

La primera d'aquesta sèrie de trainings, serà la SAILFISH TRAINING CAMP BIKE EDITION, que portaran a terme a Berga el dia 27 de novembre del 2010 i que consistirà en quedar tots plegats i fer el circuit de bicicleta que es farà el dia de la triatló. En total seran dues voltes de 45 Km i els triatletes o ciclistes, podran triar si fer les dues voltes o una.

Aquest primer entrenament conjunt té la següent agenda:

Dia: 27 de novembre, dissabte
Hora: 10:00
Lloc: Berga, plaça Gernika nº 1, C16 sortida Berga centre.

Concentració davant de BiciXtrem, que donarà servei tècnic de bici per aquest training. Els triatletes podreu veure tratges Sailfish i altres productes a la carpa Sailfish col.locada per l'ocasió i degustar barretes energètiques MULE BAR.

Recorregut De Berga anirem al Pantà de la Baells per veure on serà la sortida de natació del Sailfish Half Triatló de Berga i des d'allà iniciarem tot el recorregut ciclista, consistent en dues voltes de 45 Km.

Logística: qui vulgui podrà donar una volta i qui vulgui les dues. A l'acabar , pels que ho vulguin, farem un dinar tots plegats. Hi haurà un cotxe d'assistència que tancarà el grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada