dimecres, 23 de febrer del 2011

V DUATLÓ DE MUNTANYA S. JOAN DE LES ABADESSES


Un matí amb 4º a la sortida, cel tapat, cosa que em va fer decidir per, pirates, gunats llargs i manguitos. La cursa començava amb un circuit a peu de 2 voltes de 2,7km cadascuna, per corriols i pprats, amb varietat de pujar, plà i baixar, molt compensada però dur (ja em sobren els manguitos i els guants). Pel que fa a la BTT, també es donaven dues voltes a un circuit de 10 km. Molt variat, inici amb plà, fins a una trialera, perdó amb majúscules TRIALERA, després corriol incòmede i plà per la via del "ferro". Acabava la volta amb uns 3,5 km de baixada de pista trencada i molt pedregosa, d'aquelles per trencar-ho tot. Desprès un tram planer i a per la segona volta. Al final , una volta més al circuit a peu (ara ja sense guants), el sol ja es far notar.

Vaig torbar molt encertat el tema d'anar passant per meta, dona sensació d'estarmés acompanyat. També per la gent que ho segueix es fa més interssant. A més, trobo,que el lloc on es va disputar era molt còmode pel corredor i pels acompanyants, amb bar,un parc i jocs infantils quasi dins de la cursa. Molt ben organitzat a tot el recorregut, gent en el trencants i ben senyalitzat. Potser mancava un rentador de bicis "o no el vaig saber trobar".

En definitiva un bon matí de muntanya, esport a peu del TAGA, molt cansat, peró molt satisfet per la cursa. Posició 28 i temps 1h43'49''.

Aviam! si sumem a la pròxima!!!!

Nandu

2 comentaris: