dijous, 15 de setembre de 2011

L'altre cara de l'esport

ELS RISCOS DE LA BICI:

Ara fa dues setmanes, en el tri per equips de la Clape, (primer tri que realitzava el club en aquesta modalitat), dos companys nostres, el Cesc i el Vili vàren patir una caiguda durant els segment ciclista en una carretera al nostre entendre massa transitada i al no estar senyalitzada una irregularitat del ferm. Resultat de la caiguda: fractures i contusions varies, més Sailfish als "co...". Encara però podia haver estat pitjor al demorar-se més de mitja hora l'arribada de l'ambulància per atendre als nostres companys.

Aquest diumenge passat i continuant amb la malestrugança, vaig ser jo qui va patir l'embestida per darrere d'un cotxe amb un conductor que va afirmar anar despistat sense entendre encara el perquè. Resultat: per sort, semblant a la dels companys, més bici, més Sailfish als "co...".Tots sabem i la majoria ho fem de respectar les normes de trànsit i ser prudents quan practiquem esport.

Ens agradaria fer un crida als organitzadors de les proves que darrerament sembla que amb l'afany d'organitzar proves a qualsevol preu, estan descuidant en moltes ocasions el més important: la seguretat dels participants, i també menció especial als conductors, que sovint no s'adonen de la fragilitat d'una persona amb bici per la carretera.

Vivim en una comarca privilegiada per a la pràctica de l'esport. No l'espatllem!

2 comentaris:

 1. Espero que us recupereu el mes aviat possible, i que solsament es tracti d'una mala anecdota.

  Salut i tri.

  Cesc Mas

  ResponElimina
 2. Ostres!!! Només us puc desitjat una ràpida recupaeració nois!!

  Anims!!!

  ResponElimina