dimarts, 29 de gener del 2013

CAMPIONAT D'ENPANYA DE TRIATLÓ BLANC


El passat dissabte 26 de gener es va disputar el Campionat d'Espanya de triatló blanc a la localitat Càntabra de Reinosa, tot un clàssic en les proves de triatló blanc i  la més antiga amb 26 edicions.
Reinosa, és d'aquelles proves que encara tenen alguna cosa especial, d'aquelles que et queden ganes de tornar-hi, ja bé sigui per tradició, organització o ambient de la gent als carrers.
En aquesta edició un dels nostres integrants, en Lluís hi ha tingut una bona actuació en categoria èlit masculí, quedant en una meritòria 22a posició final després de superar els 10 km de cursa a peu pels carrers de Reinosa, pujar els 24 km que separen el poble de l'estació d'esquí d'Alto Campoo en el tram de ciclista i superar els gairabé 10km d'esquí de fons a Brañavieja.
També felicitar a dos components més de casa nostre, tot i no formar part del nostre club, com són en Joan Freixa que va acabar en un gran 4rt lloc de la general, ben a prop del podi, i de l'Alba Xandri en fémines que va acabar en 2a posició, només superada per l'Anna Casares en una gran cursa. Felicitats a tots dos!!

Com a participant, m'agradaria, posar un però a la organització, com va ser el lamentable estat de la neu del circuit d'esquí. Crec que amb la quantitat de neu que hi havia s'ho podien haver currat una mica més i tenir el circuit en millors condicions per l'espectacle i seguretat dels atletes, com mereix una prova d'aquesta rellevància.
L'any vinent i tornarem...?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada