dimarts, 26 de febrer de 2013

Duatló de muntanya d'igualada, duatló carretera d'igualada i entrenament de transicionsAquest passat cap de setmana ha estat intents pels nostres components!.
D'un costat el passat dissabte la Lau va disputar el duatló de muntanya d'Igualada on va tenir una gairabé inmillorable resultat, quedant en segona posició de la general en un disputat final a l'esprint i primera del seu grup d'edat. Tot i la dificultat del terreny va completar una gran prova. L'enhorabona Lau!, ara pels de carretera...
També sense moure'ns d'Igualada diumenge en Josep Quevedo va disputar la duatló de carrertera on va fer 1'06'57 arribant satisfet a meta després de superar una llarga lesió de turmell.

D'altra banda el diumenge al matí vem també realitzar el primer entrenament de grup programat per aquesta temporada, el qual estractava d'un entrenament de transicions curtes de 5km de bici i 1km a peu i del qual vem realitzar 4 séries més un escalfament previ de cursa a peu. Durant la sessió vem poder provar barretes i gels de dos dels nostres patrocinadors: CEEC i Nutrivic, als quals els hi donem el nostre agraiment.

Sumem i seguim companys!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada