dimarts, 21 de juny del 2011

Irontrail les Medes

El passat 12 de juny es va celebrar a l'Estartit l'Irontrail les Medes. Un triatló diferent on no hi ha transicions.

La natació que començava a les 8h30 consistia en 1800 metres a l'aigua completament plana de la platja de l'Estartit, segment que va ser guanyat amb autoritat pel Xavi Llobet.

El segon segment, la cursa a peu, eren 13.6 km que transcorrien pel Parc Natural del Mongrí. El recorregut, que era especialment dur, va ser guanyat per l'Agustí Roc, que també va repetir victòria en el tram de btt, entre corriols, i així emportant-se la victòria final.

En l'apartat de fèmines, Nuria Picas va ser la guanyadora indiscutibe.

En Cesc Sala, representant el Club Triatló Berga, va acabar el primer segment en 11ena posició, remuntant a la 6ena en el segment de cursa a peu, per acabar finalment 7è de la general després de la btt.