dimarts, 7 de juny del 2011

III HALF CHALLENGE COSTABARCELONA MARESME

El passat 29 de maig es va celebarar a Calella el III Half Cahllenge Costa Barcelona Maresme on el el Club Triatló Berga va ser reprentat per Jordi Freixa on va tenir una bona actuació, en el tram de natació 1.900metres va haver una bona sortida, es nedava per grups d'edat i va poder agafar un bon ritme, molt còmode, la mar amb calma, bona temperatura i visibilitat, sortint de l'aigua amb 34'24''. La part de ciclisme 90 km, un cop sortint del circuit i les cames es començen a posar a lloc pedalant pel poble, s'agafava la N-II, primers kilòmetresde de pujada i vent una mica de cara fins a Mataró i de tornada cap a Calella es feia menys pesat ja que el vent era a favor, dues voltes al circuit i un temps de 2h25'04''. La cursa a peu va estar mol dura per la calor, pero gràcies a que hi havia molta gent animant es va fer menys pesada, temps de carrera 1h42'40''. Temps final 4h46'12'' arribant en 28na posició en la classificació de Policies i Bombers.