dilluns, 18 d’abril del 2011

Triatló Olímpic de Port Vendres. O3Series.





Ahir diumenge 17 d'abril va començar la temporada de Triatlons. Més concretament a Catalunya es va disputar un Triatló Doble Olimpic a les Terres de l'Ebre i a la la Catalunya Nord, a Port Vendres, un Triatló Olímpic puntuable per les O3Series. El Club Triatló Berga hi va ser representat en les dues proves.


El Triatló Olímpic sense drafting de Port Vendres va ser el primer de les O3Series. Aquest conjunt de 5 proves de totes les distancies des d'Sprint a Ironman (Altriman) es desenvolupa a la Catalunya Nord. És el segon any que es fa aquest circuit després de tenir un gran èxit l'any passat.


300 triatletes es van acollir a port Vendres el diumenge a les 9h30 del matí amb una temperatura de 12 graus a l'aire i no gaire més a l'aigua per a disputar els 1500m de natació, que transcorria per el port, 44 km de ciclisme que anàven per la carretera costera de Port Vendres fins a la Frontera amb Espanya, i tornar, i 10 km durillus de carrera a peu que transcorrien fins el far de Cap Bear. La proba va transcórrer per paratges realment bonics.


Una organització sensilla i molt eficaç en tots els sentits i un ambient marevellós van ser les notes del dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada