dilluns, 4 d’abril del 2011

XVIII DUATLÓ DE CARRETERA DE SANT JOAN DE LES ABADESES

271 participants van donar el tret de sortida a la XVIIIDuatló de Sant Joan de les Abadeses, que es va disputar dissabte dos d'abril sobre la distància sprint: 5 Km de cursa a peu per un recorregut d'anada i tornada per la carretera de Coll de Santigosa amb un desnivell considerable. Seguits de 20 Km de ciclisme per la carretera de Camprodon i per acabar 2,5 Km de cursa a peu. La prova puntuable per al circuit català de Duatló va tenir el rang de Campionat de Catalunya per grups d'edat.El guanyador de la prova va ser Sergi Rodriguez dels Club Triatló Manresa amb un temps de 56'00'' i en categoria femenina Dolça Ollé del CN Reus Ploms amb un temps de 1h06'25''. El resultat de la Duatleta del Club Triatló Berga 237na posició Marta Sànchez i 6na en grup per edats i amb un temps final de 1h29'21''.