dilluns, 30 de maig del 2011

Triatló Olímpic Bacchus. O3Sèries.

El cap de setmana passat es va celebrar al Lac de Jarres, aprop de Carcassona, la segona proba de les O3 Sèries Triatlon Franceses. Es celebraven dues proves; un Olímpic sense Drafting i un mig Ironman.

Va ser en la distancia olímpica que el Club Triatló Berga hi va ser representat per en Cesc Sala.

Climatològicament dominava un fort vent que va fer que la natació fos complicada i que va endurir també el circuit ciclista.

La natació constava de dues voltes de 750 metres al Lac de Jarres, un lloc idòni per la pràctica del nostre esport.
El sector ciclista de 44km incloïa un port de 7 km amb rampes de fins al 12 %.
I la carrera a peu transcorria per pistes ondulades que vorejaven els camps de vinyes.

En aquesta ocasió, el nostra triatleta va sortir el 15è de l’aigua, remuntant fins a la 7ena posició durant el sector ciclista y acabant en 6è lloc de la general al creuar la línia d’arribada.

Aquesta posició li va permetre ser el vencedor de la proba en la categoria de veterans.