diumenge, 8 de maig del 2011

I TRIATLÓ DOBLE OLÍMPIC TERRES DE L'EBRE

El passat 17 d'abril es va disputar a la zona de les Terres de l'Ebre, la primera edició del seu Triatló Doble Olímpic. A les 8:00 hores esl 196 inscrits prenien la sortida amb un dia esplèndid per fer la triatló; 3.000 metres de natació a Sant Carles de la Ràpita, va ser nedar com a dins d'una picina enorme, l'aigua del mar molt calmada. El sol començaba a calentar, sense vent i sense corrents de cap tipus, ja que es una zona totalment protegida pel propi Delta de L'Ebre. El circuit ciclista de 84 Km semblava inicialment fàcil, pero amb uns seguits de tobogans i una pujada constant d'uns 20 Km, va fer que resultés marcada per una duresa que molts no esperaven. La cursa a peu , va discorrer per Jesús (Tortosa) un circuit urbà a quatre voltes per completar els 20 Km finals. En Marc Pujals va pendre part en la prova fent un temps final de 5 h 39' i posició de la general 111é i 32é en la seva categoria.