dilluns, 25 de juliol del 2011

TRAVESSA I TRIATLÓ









Els dies 23 i 24 de juliol s'han disputat amb gran èxit el 3r triatló infantil i la 11a travessa de la Baells. El dissabte una quarantena de nens i nenes van pendre part en les diferents distàncies per categories en el circuit disposat a la presa de la Baells i on van demostrar que el triatló a la comarca comença a ser una realitat ja en la base.




El diumenge amb un dia esplèndit 96 nedadors/es van tirar-se a l'aïgua de l'embassament per salvar els 1500mts de recorregut de la travessa. En la mateixa els més ràpids van ser Carles Puig en categoria masculina amb un temps de 21'08,5, mentre que en fémines la júnior Eleonor Artot va ser la millor amb un registre de 25'17,7.




Des del club volem donar la enhorabona a tots els participants i també les gràcies al Festival del Riu i Berguedà Nautic per la seva col.laboració en els esdeveniments.


Podeu trobar moltes fotos a la nostre pàgina al facebook. I si voleu veure les classificacions, les trobareu a csi-timing.com.





L'any vinent més... i millor!!

7 comentaris:

  1. Que penjareu fotos de la travessa?

    ResponElimina
  2. Penjareu les classificacions? Quan i on?

    ResponElimina
  3. on podem trobar les classificaicons de la triatló infantil?

    ResponElimina
  4. el senyor del micro de la triatló infantil de la baells, millor que n'aprengui una mica, perquè només va animar el seu fill i n'hi havia que s'ho mereixien molt més que ell.

    ResponElimina
  5. Al triatló infantil no hi ha classificacions, ja que ho fem per fomentar la base, superació personal i valors de l'esport, no la competitivitat en aquestes edats. Ja tindran temps d'això. Potser ens equivoquem però això és el què creiem.
    Referent al comentari del micro, es una cosa que es fa desinteresadament i ningú ho vol fer, per tant si l'any vinent ho vols fer i animar tu al teu fill seràs benvingut.

    Lluís

    ResponElimina
  6. Estic d'acord amb el LLuís, Aquesta edat s'ha de fomentar l'esport i el sacrifici, i no fomentar la competició que l'unic que provoca es que el que no guanya plori perque pensa que no ho ha fet be, ia vegades es el contrari, el que arriba ultim es el que mes s'ha esforçat.
    En quan al tema del micro, trobo que tot va estar molt ben organitzat i el "tio" del micro molt simpatic, crec que debia tenir molts fills doncs va animar a molta gent.
    Es el primer cop que hi anava i em va agrador molt. si us plau, no ho espatlleu.

    Cesc

    ResponElimina
  7. Estic molt contenta amb l'organització de la triatló infantil així com de la travessa, era la primera vegada que anava i de ben segur que repetirem. En quant l'speaker considero que ho va fer correctament, jo no vaig comprovar si va afavorir a cap nen en especial, de totes formes el que importa el que els nens/es facin esport gaudint.
    Les meves filles van passar un cap de setmana genial.
    Roser Ruiz

    ResponElimina